Umeå
info@umepinball.se

It Never Drains in Southern California

It Never Drains in Southern California

Till helgen är det dags för den gigantiska flippertävlingen ”It Never Drains in Southern California” eller kort och gott INDISC. Umepinball har två spelare som har korsat atlanten och rest hela vägen till Kalifornien för att ställa upp i denna tävling, nämligen Johan Bernhardtson och Richard Bomgren.

Tävlingen hålls på ”The Museum of Pinball” i Kalifornien och det kommer finnas något smått otroliga 500+ flipperspel uppställda! Det kommer att göras upp i ett antal olika tävlingar som Classics, Women, Youth, Seniors och High Stakes.

Dessutom kommer en av tävlingarna att ingå i det så kallade Stern Pinball Pro Circuit nämligen The Open IFPA World Championship. Anmälan görs på plats men arrangörerna räknar med att det kommer bli en av de största flippertävlingarna någonsin. Tävlingen är en av de 5 tävlingar i världen som räknas som en ”Major” och ger då 1.5 gånger så mycket rankingpoäng.

Tävlingen kommer gå att följa via deras hemsida http://www.indisc.com/ med schema och resultat. Det kommer även bjudas på livestream från tävlingen!

Se till att hjälpa till och heja fram våra umeå-spelare nu till nya framgångar!

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar