Umeå
info@umepinball.se

Om Umepinball

Verksamheten startade ursprungligen år 2013, då som en sammanslutning av flipperintresserade. Man gick samman och hyrde en källarlokal öst på stan i Umeå där man kunde ställa sina spel. Spel- och mekträffar anordnas. I början av 2014 anordnades den första IFPA-registrerade tävlingen med internationella rankingpoäng. Samma år grundades Umepinball Flipperförening.

Spelen ägs av medlemmarna och är utställda på premisserna att de ska gå på free-play och eventuellt slitage som uppkommer i lokalen bekostas av föreningen. Under 2018 flyttade föreningen till större lokaler och skaffade F-skatt.

Föreningen bedriver verksamhet i centrala Umeå med en klubblokal på cirka 130kvm och har i skrivande stund runt 25 spel uppställda. Med jämna mellanrum anordnas tävlingar och träffar där alla är välkomna, nybörjare som proffs.

Vi arrangerar även events i klubblokalen. Sugen på att arrangera ett företagsevent, svensexa, möhippa, afterwork, födelsedagskalas eller bara komma ett kompisgäng och spela? Gå då till vår kontaktsida och skicka ett meddelande till oss. Länken hittar du längst uppe i menyn. Vi har F-skatt. Här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda.

För mer information kan ni besöka vår Facebook-grupp https://www.facebook.com/groups/umepinball/