Umeå
info@umepinball.se

Nyheter

It Never Drains in Southern California

Till helgen är det dags för den gigantiska flippertävlingen ”It Never Drains in Southern California” eller kort och gott INDISC. Umepinball har två spelare som har korsat atlanten och rest hela vägen till Kalifornien för att ställa upp i denna tävling, nämligen Johan Bernhardsson och Richard Bomgren.

Favoritseger i Flipper-SM

Det blev till slut en favoritseger i Flipper-SM 2019, i Jorian Engelbrektssons frånvaro så vann Jörgen IFK Holm både Main och Classics efter att i finalen i Main besegrat Linus LOP Persson och i Classics Jan Anders JAN Nilsson.

Flipper SM 2019

Till helgen går Flipper SM 2019 av stapeln och i år är det Lund som står för arrangemanget. Tävlingarna börjar på fredag med kvalpass och på lördag står det klart vilka som tagit sig vidare till slutspel.

Sundsvall Pinball PAPA

Sundsvall Pinball bjöd in till första tävlingen på över ett år och Umepinball antog givetvis utmaningen och skickade 5 spelare till tävlingen. Totalt deltog 23 stycken spelare från Stockholm i söder till Skellefteå i norr.

Svensk seger i Flipper EM!

Med sena avhopp på två av dom svenska favoritspelarna, Jörgen Holm och regerande europamästaren Jorian Engelbrektsson, trodde nog de flesta att en svensk seger var utom räckhåll.

EPC 2019

Dags för EPC 2019 i Köpenhamn. Tävlingen kommer bli den största någonsin i Europa med ungefär 400 deltagare. Umepinball har självklart spelare på plats.

Knapphänt flippertävling!

Umepinball åkte i helgen upp till Skellefteå och spelade flippertävling hos Café på Bit. Tävlingsformatet var 2.5 timmars Flip Frenzy och 16 deltagare kom till start.

Ny hemsida!

Arbetet har påbörjats med en ny hemsida för Umepinball! Det kommer ske en hel del förändringar (och förbättringar) framöver.